Trendy v technice pro sklizeň pícnin – Libor Matyáš
Libor Matyáš
Bachelor's thesis
Trendy v technice pro sklizeň pícnin
Trends in technology for forage harvest
Anotácia:
Tato bakalářská práce se zabývá zhodnocením vývoje technologií a techniky pro sklizeň pícnin. V první části práce jsou rozděleny jednotlivé složky celé sklizňové strojní linky. U jednotlivých složek je krátce popsán princip práce strojů a následně jsou představeny aktuální možnosti provedení a jejich využití. Druhá část práce je zaměřena na propojení techniky pro sklizeň pícnin a systémy precizního …viacAbstract:
This bachelor thesis deals with the evaluation of the development of technologies and techniques for forage harvesting. In the introductory part there is entire forage harvesting machinery divided into separate parts. Furthermore, the working principle of machines is briefly described for individual components and then the current design possibilities and their usage are presented. The second part …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Petr Novák, Ph.D.
- Oponent: Pavel Brož, Ing.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of EngineeringBachelor programme / odbor:
Agricultural Engineering / Agricultural Machinery
Práce na příbuzné téma
-
Assessment of Factors Affecting Productivity of Briquetting Presses and Quality of Briquettes
Alexandru Muntean -
Chemical analysis of fatty acids and volatile substances of selected types of nuts and seeds
Morine Akuro Ndah -
Use of Plant Extracts to Extend the Shelf Life of Meat in Tropics and Subtropics in South America: The Case Study of Brazil
Lucie Štěpánková -
Výnos a kvalita zrna pšenice ozimé po aplikaci dusíkato-sirného hnojiva s humátem v poloprovozním pokusu
Filip Rudolf -
Výnos a kvalita jarního ječmene v podmínkách zemědělského podniku
Martin KANTOR -
Dojivost a kvalita mléka krav
Tomáš Hamr
Názov
Vložil
Vložené
Práva