Využití netradičních surovin při výrobě těstovin – Kamila Mašová
Kamila Mašová
Bakalářská práce
Využití netradičních surovin při výrobě těstovin
Use of non-traditional raw materials in pasta production
Anotace:
Cílem bakalářské práce bylo vypracovat studii o využití netradičních surovin při výrobě těstovin, a to zejména luskovin. První část je věnována charakteristice, výrobě, členění a historii těstovin. Z dostupné literatury české i zahraniční je popsané složení a nutriční hodnoty nevyužívanějších luštěnin v České republice. V druhé, praktické části byly hodnoceny těstoviny vaječné a bezvaječné s přídavkem …víceAbstract:
The aim of this thesis was to write a study about the use of nontraditional ingredients in the production of pasta, especially legumes. The first part is focused on the characteristics, production, classification and history of pasta. The composition and nutritional value of frequently used legumes in the Czech Republic is described from the available Czech and foreing literature. The egg pasta and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
Kateřina Nedomová -
Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
Markéta Kratochvílová -
Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék
Denisa TOMÁŠKOVÁ -
Analytické a senzorické hodnocení odrůdových ovocných šťáv
Jiří Prokop
Název
Vložil
Vloženo
Práva