Bc. Valerie Benešová

Master's thesis

Gastronomické podniky v době koronavirové v Praze

Gastronomic facilities in Prague during Coronavirus period
Abstract:
Tato diplomová práce se věnuje tématu pražských restaurací v době koronavirové. Celosvětová pandemie COVID 19 zásadním způsobem ochromila mj. obor cestovního ruchu a pohostinství. Konkrétně restaurace a další gastronomické podniky byly vládními restrikcemi významně omezovány a vyhlídky oboru nebyly a někdy stále nejsou pozitivní. Podniky musely přejít na jiný systém nabídky a přizpůsobit cenové strategie …more
Abstract:
This diploma thesis deals with the topic of Prague restaurants during the coronavirus era. The global COVID 19 pandemic has fundamentally crippled the tourism and hospitality industry, among others. Specifically, restaurants and other gastronomic establishments have been significantly limited by government restrictions, and the outlook for the industry has not been, and sometimes is, still not positive …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 6. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 7. 9. 2022
  • Supervisor: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
  • Reader: doc. Ing. Ivo Straka, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomická