Gastronomické podniky v době koronavirové v Praze – Bc. Valerie Benešová
Bc. Valerie Benešová
Diplomová práce
Gastronomické podniky v době koronavirové v Praze
Gastronomic facilities in Prague during Coronavirus period
Anotace:
Tato diplomová práce se věnuje tématu pražských restaurací v době koronavirové. Celosvětová pandemie COVID 19 zásadním způsobem ochromila mj. obor cestovního ruchu a pohostinství. Konkrétně restaurace a další gastronomické podniky byly vládními restrikcemi významně omezovány a vyhlídky oboru nebyly a někdy stále nejsou pozitivní. Podniky musely přejít na jiný systém nabídky a přizpůsobit cenové strategie …víceAbstract:
This diploma thesis deals with the topic of Prague restaurants during the coronavirus era. The global COVID 19 pandemic has fundamentally crippled the tourism and hospitality industry, among others. Specifically, restaurants and other gastronomic establishments have been significantly limited by government restrictions, and the outlook for the industry has not been, and sometimes is, still not positive …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 6. 2022
Identifikátor:
https://is.vshe.cz/th/in336/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 9. 2022
- Vedoucí: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
- Oponent: doc. Ing. Ivo Straka, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BENEŠOVÁ, Valerie. \textit{Gastronomické podniky v době koronavirové v Praze}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/fxou0k/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Vliv pandemie COVID-19 na systém poskytování gastronomických služeb
Radek Chalupa -
Dopad pandemie COVID-19 na finanční situaci podniku v odvětví obchodu a služeb
Filip Výborný -
Dopad pandemie koronaviru na sektor služeb se zaměřením na gastronomii
Veronika Fantová -
Dopad pandemie COVID-19 na fungování pečovatelské služby z pohledu pracovníka v sociálních službách
Denisa Sehnalová -
Dopad pandemie COVID-19 na cestovní ruch v Karlových Varech a možnost jeho revitalizace
Karel Urbanec -
Dopady pandemie COVID-19 na kvalitu života osob s mentálním znevýhodněním na příkladu pobytové sociální služby chráněné bydlení
Kateřina Brožová -
Dopad pandemie COVID-19 na vybrané subjekty cestovního ruchu na Jihlavsku
Viktorie Špejtková -
Dopad pandemie COVID-19 pohledem pracovníků v sociálních službách
Ivana KRONOVETOVÁ