Diferencovaná výživa dospělých osob dle charakteru práce. – Vlasta FLÍČKOVÁ
Vlasta FLÍČKOVÁ
Bachelor's thesis
Diferencovaná výživa dospělých osob dle charakteru práce.
Differentiated Nutrition of Adults According to The Character of Work.
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá problematikou diferencované výživy dospělých osob dle charakteru práce. Popisuje jednotlivé složky výživy, charakterizuje jejich význam a funkci na lidský organizmus, uvádí výživová doporučení, vymezuje skladbu potravin pro dospělé osoby a zmiňuje zdravotní rizika způsobená nevhodně zvolenou stravou, která postihují většinu dospělé populace v České republice.Abstract:
This thesis deals with differential nutrition of adults according to the character of work. Describes the components of nutrition, characterized by their meaning and function of the human body, provides dietary guidelines, defines the consumption of food for adults, and identifies the health risks caused by poorly selected diet, which affect the majority of the adult population in the Czech Republic …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2012
Accessible from:: 21. 5. 2012
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
FLÍČKOVÁ, Vlasta. Diferencovaná výživa dospělých osob dle charakteru práce.. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Aktuální stravovací trendy současných středoškolaček v kontextu zásad zdravé výživy v těhotenství a mateřství.
Iveta Valachovičová -
Vliv obsahu přijatelné síry v půdě na obsah makroprvků v nadzemní biomase ozimé pšenice
Michaela Zmeškalová -
Analýza výživových zvyklostí v kulturistice v různých fázích přípravy
Lucie KUMBEROVÁ -
Stravovací zvyklosti žen v různých fázích přípravy v závodní a rekreační kulturistice
Lucie KUMBEROVÁ -
Informovanost o sportovní výživě v různých odvětvích fitness
Sára Fedáková -
Změny v obsahu vybraných složek mléka ve vztahu k věku při prvním otelení dojnic holštýnského skotu v konkrétním podniku
Žaneta Žáková -
Prevence syndromu vyhoření u osob pracujících s dospělými lidmi s mentálním postižením.
Veronika JUNGOVÁ -
Výživa březích a laktujících klisen, výživa hříbat
Zlatuše BOSÁKOVÁ