Diferencovaná výživa dospělých osob dle charakteru práce. – Vlasta FLÍČKOVÁ
Vlasta FLÍČKOVÁ
Bachelor's thesis
Diferencovaná výživa dospělých osob dle charakteru práce.
Differentiated Nutrition of Adults According to The Character of Work.
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá problematikou diferencované výživy dospělých osob dle charakteru práce. Popisuje jednotlivé složky výživy, charakterizuje jejich význam a funkci na lidský organizmus, uvádí výživová doporučení, vymezuje skladbu potravin pro dospělé osoby a zmiňuje zdravotní rizika způsobená nevhodně zvolenou stravou, která postihují většinu dospělé populace v České republice.Abstract:
This thesis deals with differential nutrition of adults according to the character of work. Describes the components of nutrition, characterized by their meaning and function of the human body, provides dietary guidelines, defines the consumption of food for adults, and identifies the health risks caused by poorly selected diet, which affect the majority of the adult population in the Czech Republic …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zverejniť od: 21. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Helena Velichová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
FLÍČKOVÁ, Vlasta. Diferencovaná výživa dospělých osob dle charakteru práce.. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Práce na příbuzné téma
-
Aktuální stravovací trendy současných středoškolaček v kontextu zásad zdravé výživy v těhotenství a mateřství.
Iveta Valachovičová -
Analýza výživových zvyklostí v kulturistice v různých fázích přípravy
Lucie KUMBEROVÁ -
Stravovací zvyklosti žen v různých fázích přípravy v závodní a rekreační kulturistice
Lucie KUMBEROVÁ -
Teorie výživy v oblasti sportu
Janis Tavandžis -
Prevence syndromu vyhoření u osob pracujících s dospělými lidmi s mentálním postižením.
Veronika JUNGOVÁ -
Výživa březích a laktujících klisen, výživa hříbat
Zlatuše BOSÁKOVÁ -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Zdravá výživa,její význam a produkty výživy
Iva Ježková