Diferencovaná výživa dospělých osob dle charakteru práce. – Vlasta FLÍČKOVÁ
Vlasta FLÍČKOVÁ
Bakalářská práce
Diferencovaná výživa dospělých osob dle charakteru práce.
Differentiated Nutrition of Adults According to The Character of Work.
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá problematikou diferencované výživy dospělých osob dle charakteru práce. Popisuje jednotlivé složky výživy, charakterizuje jejich význam a funkci na lidský organizmus, uvádí výživová doporučení, vymezuje skladbu potravin pro dospělé osoby a zmiňuje zdravotní rizika způsobená nevhodně zvolenou stravou, která postihují většinu dospělé populace v České republice.Abstract:
This thesis deals with differential nutrition of adults according to the character of work. Describes the components of nutrition, characterized by their meaning and function of the human body, provides dietary guidelines, defines the consumption of food for adults, and identifies the health risks caused by poorly selected diet, which affect the majority of the adult population in the Czech Republic …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
FLÍČKOVÁ, Vlasta. Diferencovaná výživa dospělých osob dle charakteru práce.. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Aktuální stravovací trendy současných středoškolaček v kontextu zásad zdravé výživy v těhotenství a mateřství.
Iveta Valachovičová -
Vliv obsahu přijatelné síry v půdě na obsah makroprvků v nadzemní biomase ozimé pšenice
Michaela Zmeškalová -
Analýza výživových zvyklostí v kulturistice v různých fázích přípravy
Lucie KUMBEROVÁ -
Stravovací zvyklosti žen v různých fázích přípravy v závodní a rekreační kulturistice
Lucie KUMBEROVÁ -
Informovanost o sportovní výživě v různých odvětvích fitness
Sára Fedáková -
Změny v obsahu vybraných složek mléka ve vztahu k věku při prvním otelení dojnic holštýnského skotu v konkrétním podniku
Žaneta Žáková -
Prevence syndromu vyhoření u osob pracujících s dospělými lidmi s mentálním postižením.
Veronika JUNGOVÁ -
Výživa březích a laktujících klisen, výživa hříbat
Zlatuše BOSÁKOVÁ