Valuation of Mergers and Acquisitions in the Information Technology Industry – Bc. Kateřina Švecová, DiS.
Bc. Kateřina Švecová, DiS.
Master's thesis
Valuation of Mergers and Acquisitions in the Information Technology Industry
Valuation of Mergers and Acquisitions in the Information Technology Industry
Abstract:
The acquisition of SuccessFactors by SAP was criticized for the high price and high premium paid. I wanted to prove that the price and the timing were right based on publicly available data. The valuation of SuccessFactors was done using three approaches and many different methods, both quantitative and qualitative. The result is that the price could have been several times higher or several times …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 10. 2014
Identifikátor:
https://is.vsfs.cz/th/mcrt5/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 10. 2014
- Vedúci: doc. Ing. Jan Vlachý, Ph.D.
- Oponent: Ing. Kateřina Kalinová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správníUniversity of Finance and Administration
Master programme / odbor:
Economics and Management / Business Management and Corporate Finance
Práce na příbuzné téma
-
Assessment of the financial position and performance of the company Amazon operating in the e-commerce industry
Aowei Liu -
Effective recruitment process as the competitive advantage in the market
Andriy Botnarenko -
Income inequality analysis: Panel data approach
Salome Kharebava -
Universal Basic Income as an Alternative to Existing Benefit System: Results for India from a Microsimulation Approach
Karina NARBIKOVA -
Valuation of Tesla, Inc.
Christoph Markus Schüller -
Možnosti SaaS pro automatizaci zpracování přijatých faktur
Adam Staněk -
Referenční architektury u cloud computingu se zaměřením na SaaS
Tomáš Polešovský -
Návrh a využitie Cloud computingu (SaaS) pre malú a strednú firmu
Marian Lenčéš