Nové trendy vo výžive vykrmovanej hydiny – Anna Janušková
Anna Janušková
Bachelor's thesis
Nové trendy vo výžive vykrmovanej hydiny
Nové trendy ve výživě vykrmované drůbeže
Anotácia:
Tato bakalářská práce se zaobývá jednotlivými druhy drůbeže, které se chovají pro výkrm. Informuje o odlišnostech jejich trávicího traktu. Dále uvádí, které hybridy se nejčastěji vykrmují a jaké výkrmové parametry u nich sledujeme. Věnuje se jednotlivým krmivům, které se používají ve výživě vykrmované drůbeže. Dále jejich zpracování, kompletním krmným směsím a třídění podle jednotlivých vývojových …viacAbstract:
This bachelor thesis is about different types of poultry that are kept for fattening. It informs about differences of their digestive tract. It also states which hybrids are most often fattened and what fattening parameters we follow. It deals with individual feeds that are used in fattening poultry nutriotion. Furthermore, their processing, complete feed mixtures and sorting according to individual …viacAbstract:
Táto bakalárska práca sa zaoberá jednotlivými druhmi hydiny, ktorá sa chová pre výkrm. Informuje o odlišnostiach ich tráviaceho traktu. Ďalej uvádza, ktoré hybridy sa najčastejšie vykrmujú a aké výkrmové parametre u nich sledujeme. Venuje sa jednotlivým krmivám, ktoré sa používajú vo výžive vykrmovanej hydiny. Ďalej ich spracovaniu, kompletným kŕmnym zmesiam a triedeniu podľa jednotlivých vývojových …viac
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Pavel Horký, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / odbor:
Animal Breeding / Animal Breeding