Screeningové metody detekce a stanovení mikroorganismů v potravinách a ve vodě – Bc. Lucie Cacková
Bc. Lucie Cacková
Bachelor's thesis
Screeningové metody detekce a stanovení mikroorganismů v potravinách a ve vodě
Screening tests for detection and enumeration of microorganisms in foodstuffs and water
Abstract:
Byla vypracována literární rešerše se zaměřením na rychlé metody sledování kontaminace potravin a vody. Byly vyhledány rychlé metody detekce a stanovení MO, které se využívají v potravinářských provozech ke kontrole hygieny, sanitace prostředí a pro kontrolu kvality vody. V závěru byly tyto metody porovnány podle účelu, časové náročnosti a zhodnoceny jejich výhody a nevýhody.Abstract:
Literature research has been designed with a focus on rapid methods of monitoring contamination of food and water. They were searching the rapid detection and determination of MO, which are used in food premises to check the hygiene, sanitation and quality control of water. In conclusion, these methods were compared according to the purpose, time and performance evaluation of their advantages and disadvantages …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 8. 2009
Thesis defence
- Date of defence: 3. 9. 2009
- Supervisor: doc. Ing. Jarmila Vytřasová, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
CACKOVÁ, Lucie. \textit{Screeningové metody detekce a stanovení mikroorganismů v potravinách a ve vodě}. Online. Bachelor's thesis. Pardubice: University of Pardubice, Faculty of Chemical Technology. 2009. Available from: https://theses.cz/id/g1gaa5/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Cacková, Lucie. Screeningové metody detekce a stanovení mikroorganismů v potravinách a ve vodě. Pardubice, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniversity of Pardubice
Faculty of Chemical TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs
Theses on a related topic
-
Kuchyně - mikrobiální bomba
Pavla Perglová