Bc. Lucie Cacková

Bachelor's thesis

Screeningové metody detekce a stanovení mikroorganismů v potravinách a ve vodě

Screening tests for detection and enumeration of microorganisms in foodstuffs and water
Abstract:
Byla vypracována literární rešerše se zaměřením na rychlé metody sledování kontaminace potravin a vody. Byly vyhledány rychlé metody detekce a stanovení MO, které se využívají v potravinářských provozech ke kontrole hygieny, sanitace prostředí a pro kontrolu kvality vody. V závěru byly tyto metody porovnány podle účelu, časové náročnosti a zhodnoceny jejich výhody a nevýhody.
Abstract:
Literature research has been designed with a focus on rapid methods of monitoring contamination of food and water. They were searching the rapid detection and determination of MO, which are used in food premises to check the hygiene, sanitation and quality control of water. In conclusion, these methods were compared according to the purpose, time and performance evaluation of their advantages and disadvantages …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 8. 2009

Thesis defence

  • Date of defence: 3. 9. 2009
  • Supervisor: doc. Ing. Jarmila Vytřasová, CSc.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Cacková, Lucie. Screeningové metody detekce a stanovení mikroorganismů v potravinách a ve vodě. Pardubice, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs

Theses on a related topic