Bc. Barbora Šmídová

Master's thesis

Podnikatelský záměr - otevření cukrárny ve Svitavách.

Business plan - opening patisserie in Svitavy.
Anotácia:
V rámci diplomové práce na téma „Podnikatelský záměr – otevření cukrárny ve Svitavách“ byl zpracován podnikatelský plán cukrárny Sedmé nebe, s. r. o. Cílem práce bylo zjistit, je-li tento podnikatelský záměr realizovatelný, a zda by takové podnikání mohlo být úspěšné.
Abstract:
Within this master’s dissertation „Business plan – opening patisserie in Svitavy“ was created business plan of patisserie Sedme nebe, Ltd. The goal of this master’s dissertation was to find out if the business plan for opening patisserie in Svitavy is practicable and if such a business could be successful.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2014
  • Vedúci: Ing. Eliška Smotlachová
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management