Daniel DUFEK

Bachelor's thesis

Chuť barev

"The taste of colors"
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá historií fotografování jídla a přidávání aditiv do potravin. V práci je uvedeno několik světově významných umělců, kteří se fotografováním jídla zabývali. Cílem této práce je poukázat na historii a vývoj přidávání potravinářských barviv, představit hlavní trendy ve spojení fotografie a jídlá.
Abstract:
Bachelor thesis deals with the history of food photography and adding food additives. The work lists several world-renowned artists who have been involved in food photography. The aim of this work is to point out the history and development of the addition of food dyes, to present the main trends in the combination of photography and food.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: MgA. Svatopluk Klesnil

Citační záznam

Jak správně citovat práci

DUFEK, Daniel. Chuť barev. Olomouc, 2022. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Pedagogická fakulta

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Pedagogická fakulta
 
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Theses g1ywoe g1ywoe/2
20. 6. 2022
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.