Nutritional profile of plant-based meat alternatives – Karolína Stolínová
Karolína Stolínová
Bakalářská práce
Nutritional profile of plant-based meat alternatives
Abstract:
This bachelor's thesis deals with examining the nutritional profile of plant-based meat alternatives, which come mainly from tropical and subtropical regions, are universally applicable and represent a suitable protein source for athletes. Using a comparative methodology, various indices for assessing protein quality were meticulously examined with the aim of summarizing and differentiating the advantages …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 5. 2024
- Vedoucí: Ing. Olga Leuner, Ph.D.
- Oponent: Iva Kučerová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíBakalářský studijní program:
Tropické zemědělství
Práce na příbuzné téma
-
Valuation of Beyond Meat
Tibor Kysucký -
Evaluation of protein quality of Jamaican field crickets (Gryllus assimilis) reared on the dried rapeseed protein
Yacouba Traore -
Multilingualism and interculturality in an international work environment or interregional projects and work environment
Natálie ŠKÁBOVÁ -
Immersive virtual environment for psychodiagnostics
Michal Sedlák
Název
Vložil
Vloženo
Práva