Mgr. Martina Otáhalová

Bakalářská práce

Přispívá skutečně mléčný tuk k rozvoji aterosklerózy?

Does milk fat really contribute to the development of atherosclerosis?
Anotace:
Tématem této bakalářské práce je problematika mléčného tuku a jeho vlivu na rozvoj onemocnění ateroskleróza. Celá práce zaujímá objektivní pohled na věc, podložený odbornou literaturou, vědeckými články a poznatky. Zpočátku jsou v bakalářské práci zpracována samostatně témata ateroskleróza a mléčný tuk. Poslední tématický celek osnovy práce se zabývá studiemi o vlivu mléčného tuku na aterosklerózu …více
Abstract:
The main topic of this bachelor thesis is the issue of milk fat and its influence on the development of atherosclerosis disease. The whole job takes an objective point of view proved by scientific literature, articles and knowledge. At the beginning of the thesis, the separate topics of atherosclerosis and milk fat will be elaborated and the last thematic unit of the curriculum work will study the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 2. 2014
  • Vedoucí: doc. MUDr. Jindřich Fiala, CSc.
  • Oponent: prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta