Nové trendy ve spotřebě potravin – Anastasiia Oliinyk
Anastasiia Oliinyk
Bakalářská práce
Nové trendy ve spotřebě potravin
New trends in food consumption
Anotace:
Bakalářská práce na téma Nové trendy ve spotřebě potravin je zaměřena na analýzu spotřeby masa v České republice. Práce je rozdělená na dvě základní části. První teoretická část je věnována představení základních pojmů a souvislostí, které s daným tématem souvisí. Zejména, jaké faktory ovlivňují chování spotřebitelů, jaké jsou současné trendy ve spotřebě masa a jaké jsou hlavní složky zdravé výživy …víceAbstract:
The bachelor thesis on the topic New trends in food consumption is focused on the analysis of meat consumption in the Czech Republic. The thesis is divided into two basic parts. The first theoretical part is devoted to the introduction of basic concepts and connections that are related to the topic. In particular, what factors influence consumer behavior, what are the current trends in meat consumption …víceKlíčová slova
potraviny výžíva trendy ve spotřebě vývoj spotřeba maso trh spotřebitel trend zdravá výžíva
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 3. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Libuše Svatošová, CSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Provoz a ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
Trendy ve spotřebě masa
Samuel Vajda -
Dlouhodobé trendy ve spotřebě vybraných potravin a soběstačnost ČR v jejich produkci
Tereza Veselá -
Trendy v spotrebe potravín v Českej republike a na Slovensku
Tatiana Žabková -
Trendy ve spotřebě léčiv z ATC skupiny A10AA (inhibitory HMG-CoA reduktázy) za období 2005-2015 v České republice
Antonín Freimann -
Specifika a trendy ve vývoji čínské spotřeby luxusních statků
Barbora Hopp -
Dlouhodobé trendy ve spotřebě potravin rostlinného původu a soběstačnost ČR v jejich produkci
Denisa Březinová -
Trendy ve spotřebě léčiv v ATC skupině L01
Jakub Weber -
Trendy ve spotřebě alkoholu v České republice a okolních zemích
Václav ČIKL
Název
Vložil
Vloženo
Práva