Eliška GURSKÁ

Bachelor's thesis

Stanovení vlákniny v červené pšenici

The Determination of Crude Fiber in Red Wheat
Abstract:
Cílem bakalářské práce bylo stanovení vlákniny, vlhkosti a popele ve vzorcích připravených z pšenice červené. Součástí teoretické práce byla charakteristika, popis stavby a chemického složení pšenice obecné, zejména pak pšenice červené. Dále bylo shrnuto trávení základních živin, charakterizována vláknina a její účinky na člověka.
Abstract:
Aim of this work was to determine the fiber, ash and moisture in samples prepared from red wheat. The work has also included characteristic description of the structure and che-mical composition of wheat, especially red wheat. Furthermore, it was concluded digestion of essential nutrients, fiber was characterized and her effects on human.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 5. 2012
Accessible from:: 11. 5. 2012

Thesis defence

  • Date of defence: 18. 6. 2012

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

GURSKÁ, Eliška. Stanovení vlákniny v červené pšenici. Zlín, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 11.5.2012

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 11. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.