Hana Kunovjánková

Bachelor's thesis

Environmentální vlivy působící na produkci Bio vín v Moravské oblasti

Environmental Impacts Affecting Organic Wine Production in the Moravian Region
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá environmentálními vlivy působícími na produkci Bio vína v Moravské oblasti. Teoretická část obsahuje pojem biopotravina, dále stručnou historií vinařství na Moravě, rozdělení vinařských oblastí na Moravě, podmínky pro pěstování Bio vína a poslední kapitola obsahuje produkci Bio vína na Moravě. Praktická část zahrnuje porovnání a senzorickou analýzu vzorků vín a Bio vín.
Abstract:
This bachelor thesis deals with the environmental impacts affecting the organic wine pro-duction in the Moravian region. The theoretical part focuses on the definition of an Organic product, a brief history of winemaking in Moravia, the classification of wine regions in Moravia, conditions for the cultivation of Organic wine and the last part examines the production of Organic wine in the Moravian …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2016
Accessible from:: 9. 5. 2016

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Pavel Valášek, CSc.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Kunovjánková, Hana. Environmentální vlivy působící na produkci Bio vín v Moravské oblasti. Uherské Hradiště, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 9.5.2016

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 9. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe