Environmentální vlivy působící na produkci Bio vín v Moravské oblasti – Hana Kunovjánková
Hana Kunovjánková
Bakalářská práce
Environmentální vlivy působící na produkci Bio vín v Moravské oblasti
Environmental Impacts Affecting Organic Wine Production in the Moravian Region
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá environmentálními vlivy působícími na produkci Bio vína v Moravské oblasti. Teoretická část obsahuje pojem biopotravina, dále stručnou historií vinařství na Moravě, rozdělení vinařských oblastí na Moravě, podmínky pro pěstování Bio vína a poslední kapitola obsahuje produkci Bio vína na Moravě. Praktická část zahrnuje porovnání a senzorickou analýzu vzorků vín a Bio vín.Abstract:
This bachelor thesis deals with the environmental impacts affecting the organic wine pro-duction in the Moravian region. The theoretical part focuses on the definition of an Organic product, a brief history of winemaking in Moravia, the classification of wine regions in Moravia, conditions for the cultivation of Organic wine and the last part examines the production of Organic wine in the Moravian …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2016
Zveřejnit od: 9. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Pavel Valášek, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUNOVJÁNKOVÁ, Hana. \textit{Environmentální vlivy působící na produkci Bio vín v Moravské oblasti}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/g52lwb/.
Jak správně citovat práci
Kunovjánková, Hana. Environmentální vlivy působící na produkci Bio vín v Moravské oblasti. Uherské Hradiště, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 9.5.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 9. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníBakalářský studijní program / obor:
Bezpečnost společnosti / Řízení environmentálních rizik
Práce na příbuzné téma
-
Pesticidy a jejich metabolity v ekologické produkci zeleniny – je bio skutečně bio?
Eliška Vašáková -
Bio - bedýnky versus bio - košíky: charakteristiky spotřebitelů biopotravin
Jana Unčovská -
(Bio)medikalizace menstruace: vztah žen k vlastnímu tělu a artikulace nejistoty
Michaela Žáková -
Regionální trh vybranými bio komoditami: bio maso
Iva LEŠTINOVÁ -
Regionální trh vybranými bio komoditami: bio brambory, ovoce a zelenina
Pavla TANCEROVÁ -
Regionální trh vybranými bio komoditami: bio mléko
Aneta BEZEMKOVÁ -
Porovnání stanovení glykovaného hemoglobinu (HbA1C) metodou kapilární elektroforézy (Cappilarys 2, Sebia) a metodou HPLC (Variant, Bio-Rad)
Mai Huong Tranová -
BIO farma s agroturistikou - podnikatelský záměr
Marcel Láznička