Vliv různých metod zákvasů révových moštů na jakost vína – Jan Koubek
Jan Koubek
Bachelor's thesis
Vliv různých metod zákvasů révových moštů na jakost vína
Influence of different inoculation methods of grape must on wine quality.
Anotácia:
Práce se zabývá různými metodami kvašení révových moštů. Popisuje jed-notlivé metody zakvašení, kvasinky, alkoholovou fermentaci a terroir. Byl zpracovány dvouletý pokus, při kterém byly vyrobeny vzorky vín ze stejných odrůd. Rozdíl ve výrobě byla pouze metoda zakvašení moštu. Ostatní kroky při výrobě víny byly totožné, aby jediný rozdíl ve vyrobených vínech byla pouze metoda zakvašení. Získané výsledky …viacAbstract:
My thesis deals with various methods of fermentation of grape must. Describes unique methods of inoculation, yeast, alcohol fermentation, and terroir. A two-year experiment was made with samples of wines made from the same varieties. The difference in production was only the inoculation of the must. The other steps in wine making were the same, so that the only difference in the produced wine was the …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / odbor:
Horticultural Engineering / Viticulture and Viniculture
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Theses g56lzq g56lzq/2
2. 5. 2017