Studium faktorů ovlivňujících gushing ve sladovně Bernard – Bc. Lucie Radová
Bc. Lucie Radová
Master's thesis
Studium faktorů ovlivňujících gushing ve sladovně Bernard
The study of factors influencing gushing in malt house Bernard
Abstract:
V této práci jsem se zabývala problematikou gushingu ve sladovně Bernard. V teoretické části je stručně popsána výroba sladu a piva, historie gushingu a přehled aktuálních informací o problematice přepěňování. Praktická část práce je rozdělena do tří částí. V první je monitorován gushingový potenciál sladu vyrobeného v roce 2015 a 2016 ve sladovně Bernard. Druhá část se zabývá vztahem jednotlivých …moreAbstract:
The aim of this diploma thesis is to explore the aspects of gushing in malt house Bernard. The main focus of the theoretical part is on a description of production of malt and beer, the history of gushing and an overview of current information about problematics of over foaming.The practical part is divided into free parts. In the first part I monitored a gushing potential of malt produced in 2015 …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
- Reader: Petr Otřísal, externi
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights