Studium faktorů ovlivňujících gushing ve sladovně Bernard – Bc. Lucie Radová
Bc. Lucie Radová
Diplomová práce
Studium faktorů ovlivňujících gushing ve sladovně Bernard
The study of factors influencing gushing in malt house Bernard
Anotace:
V této práci jsem se zabývala problematikou gushingu ve sladovně Bernard. V teoretické části je stručně popsána výroba sladu a piva, historie gushingu a přehled aktuálních informací o problematice přepěňování. Praktická část práce je rozdělena do tří částí. V první je monitorován gushingový potenciál sladu vyrobeného v roce 2015 a 2016 ve sladovně Bernard. Druhá část se zabývá vztahem jednotlivých …víceAbstract:
The aim of this diploma thesis is to explore the aspects of gushing in malt house Bernard. The main focus of the theoretical part is on a description of production of malt and beer, the history of gushing and an overview of current information about problematics of over foaming.The practical part is divided into free parts. In the first part I monitored a gushing potential of malt produced in 2015 …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
- Oponent: Petr Otřísal, externi
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva