Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků – Bc. Monika Petrželová
Bc. Monika Petrželová
Diplomová práce
Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků
The Effect of Addition of Millet and Quinoa Flour on Properities of Comminuted Meat Products
Anotace:
Tato diplomová práce je zaměřena na posouzení vlivu přídavků jáhlové a merlíkové mouky do mělněných výrobků z drůbežího masa. Byly vytvořeny dvě devítičlenné koncentrační řady vzorků. Jeden vzorek v řadě byl vždy bez přídavku mouky a sloužil jako kontrolní, ostatní obsahovaly přídavek mouky, jehož koncentrace se zvyšovala vždy o 0,25 % (w/w). Bylo zjišťováno, jaký vliv má narůstající koncentrace přídavku …víceAbstract:
This thesis is focused on the assessment of the impact of the addition of millet and quinoa flour into comminuted products from poultry meat. There were created two, nine series concentration samples. One sample in the series was always without the addition of flour and served as a control sample, the other contained the addition of flour, whose concentration was increased each time for 0,25% (w/w …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Petrželová, Monika. Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků. Zlín, 2017. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin