Analýza přítomonsti probiotických baktérií v mléčných potravinových výrobcích pomocí techniky PCR – Vladimíra Krempaská
Vladimíra Krempaská
Bachelor's thesis
Analýza přítomonsti probiotických baktérií v mléčných potravinových výrobcích pomocí techniky PCR
Language used: Slovenian
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 5. 2022
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KREMPASKÁ, Vladimíra. \textit{Analýza přítomonsti probiotických baktérií v mléčných potravinových výrobcích pomocí techniky PCR}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Brno University of Technology. 2022. Available from: https://theses.cz/id/g7x5eb/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoké učení technické v Brně
Bachelor programme:
Chemie a technologie potravin
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
Skopal, M.
18/6/2022