KREMPASKÁ, Vladimíra. \textit{Analýza přítomonsti probiotických baktérií v mléčných potravinových výrobcích pomocí techniky PCR}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/g7x5eb/.
KREMPASKÁ, Vladimíra. <i>Analýza přítomonsti probiotických baktérií v mléčných potravinových výrobcích pomocí techniky PCR</i>. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/g7x5eb/.
KREMPASKÁ, Vladimíra. Analýza přítomonsti probiotických baktérií v mléčných potravinových výrobcích pomocí techniky PCR. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/g7x5eb/.
@misc{Krempaska2022thesis,
AUTHOR = "Krempaská, Vladimíra",
TITLE = "Analýza přítomonsti probiotických baktérií v mléčných potravinových výrobcích pomocí techniky PCR [online]",
YEAR = "2022 [cit. 2024-10-14]",
TYPE = "Bakalářská práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/g7x5eb/",
}
@misc{Krempaska2022thesis,
AUTHOR = {Krempaská, Vladimíra},
TITLE = {Analýza přítomonsti probiotických baktérií v mléčných potravinových výrobcích pomocí techniky PCR},
YEAR = {2022},
TYPE = {Bakalářská práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/g7x5eb/},
URL_DATE = {2024-10-14},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Krempaská
| jméno = Vladimíra
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Analýza přítomonsti probiotických baktérií v mléčných potravinových výrobcích pomocí techniky PCR
| url = https://theses.cz/id/g7x5eb/
| typ práce = Bakalářská práce
| vedoucí =
| rok = 2022
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-10-14
| poznámka =
| jazyk =
}}