Kamil ŠČERBA

absolventská práce studenta CŽV

Kreativita odborného výcviku v oboru gastronomie

Creativity of professional training in the field of gastronomy
Anotace:
Závěrečná práce je zaměřena na přípravu učitele praktického vyučování v oboru gastronomie - food designe. Kvalita výuky se odvíjí od učitele, jeho kreativitě, odbornosti a přístupu k žákům. Kreativita je jednou z nejdůležitějších vlastností učitele k vedení a motivování žáků praktického vyučování. Je zde zaznamenána práce a výuka žáků oboru gastronomie food designe, které jsem měl a mám možnost vést …více
Abstract:
The final work is focused on the preparation of teachers of practical teaching in the field of gastronomy - food design. The quality of teaching depends on the teacher's creativity, expertise and approach to students. Creativity is one of the most important qualities of a teacher to guide and motivate students in practical teaching. There is a record of work and teaching of students in the field of …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2022
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: PhDr. Alena Szachtová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠČERBA, Kamil. Kreativita odborného výcviku v oboru gastronomie. Plzeň, 2022. závěrečná práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta pedagogická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta pedagogická
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/