Bc. Vladislava LICHNOVSKÁ

Master's thesis

Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva

Effect of Baking Test Modification on Corn Bread Quality
Abstract:
Tato diplomová práce byla zpracována na téma "Vliv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva". Zabývá se charakteristikou kukuřice Zea mays L., mlýnským zpracováním kukuřičného zrna, technologickými a nutričními vlastnostmi pekařských mouk a použití při výrobě běžného pečiva. Cílem práce bylo zkoumat vliv podílu spařené a nespařené kukuřičné mouky na pekařskou jakost a texturní …more
Abstract:
The diploma thesis was created for theme "Effect of the modification procedure of baking test on the corn baking products quality". It deals with characteristics of the Zea mays L., corn milling processing, technologic and nutrition characteristics of the bakery flour and use the application in the bakery products production. The aim was to study the impact the proportion of non-scalded and scalded …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 9. 2012
Accessible from:: 13. 9. 2012

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

LICHNOVSKÁ, Vladislava. Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.9.2012

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 13. 9. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production

Theses on a related topic