Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva – Bc. Vladislava LICHNOVSKÁ
Bc. Vladislava LICHNOVSKÁ
Master's thesis
Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
Effect of Baking Test Modification on Corn Bread Quality
Abstract:
Tato diplomová práce byla zpracována na téma "Vliv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva". Zabývá se charakteristikou kukuřice Zea mays L., mlýnským zpracováním kukuřičného zrna, technologickými a nutričními vlastnostmi pekařských mouk a použití při výrobě běžného pečiva. Cílem práce bylo zkoumat vliv podílu spařené a nespařené kukuřičné mouky na pekařskou jakost a texturní …moreAbstract:
The diploma thesis was created for theme "Effect of the modification procedure of baking test on the corn baking products quality". It deals with characteristics of the Zea mays L., corn milling processing, technologic and nutrition characteristics of the bakery flour and use the application in the bakery products production. The aim was to study the impact the proportion of non-scalded and scalded …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 9. 2012
Accessible from:: 13. 9. 2012
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
LICHNOVSKÁ, Vladislava. \textit{Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2012. Available from: https://theses.cz/id/g9ezfm/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
LICHNOVSKÁ, Vladislava. Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.9.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 13. 9. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Theses on a related topic
-
Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
Aneta BRABENCOVÁ -
Možnosti výroby bezlepkového kynutého pečiva
Magdalena Slimaříková -
Hodnocení dalamánků s přídavkem žitné a luštěninové mouky
Iveta Procházková