Změny v chemickém složení plodů jablek v závislosti na době skladování – Bc. Jaroslav PÍSAŘÍK
Bc. Jaroslav PÍSAŘÍK
Diplomová práce
Změny v chemickém složení plodů jablek v závislosti na době skladování
Changes to the chemical structure of apples depending on the time of storage.
Anotace:
Diplomová práce se věnuje pěstování jabloní, jejich řezu a pěstitelským systémům, zahrnuje chemické složení a potravinářské využití. U vybraných odrůd jabloní byly sledovány hodnoty kyseliny jablečné, refrakce a sušina v závislosti na době skladování.Abstract:
This diploma thesis is devoted to the apple tree cultivation, clipping and cultivation sys-tems. The thesis also deals with chemical composition and food usage. Dependence of ma-lic acid, soluble solid content and dry matter on storage time was monitored for selected apple varieties.Klíčová slova
Klíčová slova jabloň roubování pomologie podnož solax kyselina jablečná sušina refrakce.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2011
Identifikátor:
21770
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PÍSAŘÍK, Jaroslav. Změny v chemickém složení plodů jablek v závislosti na době skladování. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 17. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.