Vplyv francúzskej gastronómie na českú kuchyňu – Bc. Kristina Hlavatovičová
Bc. Kristina Hlavatovičová
Bakalářská práce
Vplyv francúzskej gastronómie na českú kuchyňu
Influence of the French Gastronomy on Czech Cuisine
Abstract:
This project deals about influence of French gastronomy on Czech cuisine. The goal of my bachelor project is to clarify, how much has been appreciated and used the principles of French gastronomy in Czech cuisine and based on eight interviews with selected experts on gastronomy to find out and recommended the measures for improvements of current condition of Czech cuisine. The first part of my bachelor …víceAbstract:
Táto práca sa zaoberá Vplyvom francúzskej gastronómie na českú kuchyňu. Cieľom mojej bakalárskej práce je objasniť, nakoľko sú obľúbené a využívané princípy francúzskej gastronómie v českej kuchyni a na základe rozhovorov s ôsmymi vybranými odborníkmi na gastronómiu vyhladať opatrenia, pre zlepšenie stavu českej kuchyne. Prvá časť bakalárskej práce sa zameriava na gastronómiu všeobecne, charakterizuje …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13014/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2015
- Vedoucí: PhDr. Romana Kratochvílová
- Oponent: Mgr. Jiří Holub
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HLAVATOVIČOVÁ, Kristina. \textit{Vplyv francúzskej gastronómie na českú kuchyňu} Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/gbwifc/. [cit. 2024-03-28].
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Psychological aspects of preparation of printed advertisement
Svetlana Soloveva -
Porovnání infračervených spekter anorganických práškových materiálů získaných dvěma různými měřicími technikami (technikou bromidových tablet a technikou ATR)
Daniel Zubík -
Analysis of solid materials by means of laser-induced breakdown spectroscopy
Tereza Čtvrtníčková -
Digitization in the territory and differences between selected rural areas: the example of Grand Est region, France
Numa PARMENT -
Découvrir les régions de France en classe de FLE
Petr Fischer -
Specifika obchodu a podnikání ve francouzském regionu Ile-de-France ve vztahu ke spolupráci s Českou republikou
Helena Kapounová -
Quelques fetes régionales en France, en République tcheque et en Slovaquie
Jiřina Brablcová -
Les écoles de musique en République tcheque et en France. Comparaison de deux systemes de l enseignement artistique
Kateřina Langová