Šárka Dvořáčková
Bakalářská práce
INOVACE SLUŽEB V PENZIONU ZUBR
Anotace:
Bakalářská práce s názvem Inovace služeb v Penzionu Zubr se zabývá analýzou poskytovaných služeb v Penzionu Zubr pomocí vhodných metod. Cílem práce je na základě výsledů analýz navrhnou realizovatelné inovace v oblasti služeb poskytovaných penzionem. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy tykající se oblasti podnikání, kategorizací ubytovacích zařízení a inovačními procesy v podniku. V praktické …víceAbstract:
This Bachelor Thesis entitled as Service Inovation in the Pension Zubr deals with the analysis of provided services using appropriate methods in Guesthouse Zubr. The aim of this work is to design feasible innovations in the field of services by guesthouse based on the results of analyzes. The basic concepts related to business, categorization of accomodation facilities and Innovation processes in business …víceKlíčová slova
analýza poskytovaných služeb Penzion Zubr podnikání v hotelnictví a v gastronomii problematika podnikání pobytové balíčky penzion realizovatelné inovace inovaceanalysis of provided services Guesthouse Zubr business in the hotel industry and gastronomy issues in business residential packages Guesthouse feasible innovation
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2021
Identifikátor:
http://theses.cz/id/gc3stu/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2021
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Analysis of the impact of government regulations in relation to COVID-19 on business in the gastronomy industry (from the perspective of a supplier of professional kitchen solutions).
Tomáš Kubata -
Evaluation of the Reliability of the Company and Suggestion of the Optimal Way of Financing justification in the companyGazprom in Comparison with Chevron Corporation
Ellina Filimontseva -
How Brexit will affect business in the UK, the EU and the US
Jan Kalista -
Same Old, Same Old in the App Economy: Predicting the Effects of Article 6c of the European Commission Proposal for a Digital Markets Act on the iOS App Ecosystem
Adrian Wolkersdorf -
Sociocultural aspects of the business culture in the hotel industry
Anna Andreeva -
Spatial patterns of regional unemployment and its sensitivity to the business cycle in the Czech Republic
Filip Vojtko -
Worksheets for the 3rd part of the oral exam of the state Maturita exam in English for the field of Hotel and Tourist Industry at the Secondary School and Higher Professional School of Travel and Tourism and method of their preparation./Pracovní listy 3.části ústní zkoušky státní maturity z angličtiny pro obor Hotelnictví a turismus na SŠ a VOŠ cestovního ruchu a metodika jejich zpracování
Kateřina FILIPOVÁ -
Environment of the Hotel Industry in Ghana and its Implications to Hotel strategies
Agnes Akoto Okoe
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Sellnerová, N.
29. 9. 2021