HOLOVACKA, Natalie. \textit{Senzorické hodnocení pekařských výrobků}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/gcb5d8/.
HOLOVACKA, Natalie. <i>Senzorické hodnocení pekařských výrobků</i>. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/gcb5d8/.
HOLOVACKA, Natalie. Senzorické hodnocení pekařských výrobků. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/gcb5d8/.
@misc{Holovacka2015thesis,
AUTHOR = "Holovacka, Natalie",
TITLE = "Senzorické hodnocení pekařských výrobků [online]",
YEAR = "2015 [cit. 2024-09-23]",
TYPE = "Bakalářská práce",
SCHOOL = "Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologiePraha",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/gcb5d8/",
}
@misc{Holovacka2015thesis,
AUTHOR = {Holovacka, Natalie},
TITLE = {Senzorické hodnocení pekařských výrobků},
YEAR = {2015},
TYPE = {Bakalářská práce},
INSTITUTION = {Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie},
LOCATION = {Praha},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/gcb5d8/},
URL_DATE = {2024-09-23},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Holovacka
| jméno = Natalie
| instituce = Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
| titul = Senzorické hodnocení pekařských výrobků
| url = https://theses.cz/id/gcb5d8/
| typ práce = Bakalářská práce
| vedoucí =
| rok = 2015
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-09-23
| poznámka =
| jazyk =
}}