Vliv potravinářských přídatných látek na vybrané vlastnosti bakterií – Tereza Dvořáková
Tereza Dvořáková
Bakalářská práce
Vliv potravinářských přídatných látek na vybrané vlastnosti bakterií
Influence of food additives on selected properties of bacteria
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DVOŘÁKOVÁ, Tereza. \textit{Vliv potravinářských přídatných látek na vybrané vlastnosti bakterií}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/gck08o/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Biochemie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.