Přírodní fungicidní látky a jejich vliv na plísně rodu Aspergillus – Zuzana Vávrová
Zuzana Vávrová
Bachelor's thesis
Přírodní fungicidní látky a jejich vliv na plísně rodu Aspergillus
Natural antifungal substances and their effects on genus Aspergillus
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na plísně rodu Aspergillus. Práce je rozdělena do tří hlavních částí. V první jsou charakterizovány plísně tohoto rodu, ve druhé jsou popsány produkty jejich metabolismu a poslední část je věnována významným syntetickým a přírodním fungicidním látkám.Abstract:
The bachelor thesis is focused on the fungi of the genus Aspergillus. The thesis is divided into three main parts. The first one deals with characteristics of this genus, in the second part, the products of their metabolism are described and the last part is devoted to significant synthetic and natural fungicidal substances.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 7. 2017
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Iveta Brožková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VÁVROVÁ, Zuzana. \textit{Přírodní fungicidní látky a jejich vliv na plísně rodu Aspergillus}. Online. Bachelor's thesis. Pardubice: University of Pardubice, Faculty of Chemical Technology. 2017. Available from: https://theses.cz/id/gdgtch/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Vávrová, Zuzana. Přírodní fungicidní látky a jejich vliv na plísně rodu Aspergillus. Pardubice, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniversity of Pardubice
Faculty of Chemical TechnologyBachelor programme / field:
Special Chemical and Biological Programmes / Laboratory Assistant
Theses on a related topic
-
Porovnání vnímavosti různých kmenů houby Pleurotus ostreatus vůči houbě Trichoderma pleuroti
Lenka Bortlikova -
Mykotoxiny v potravinách a jejich vliv na zdraví člověka
Karolína Cháberová -
Zdravotní rizika spojená s kontaminací životního prostředí mykotoxiny
Nikol MIKYSKOVÁ -
Bezpečnost potravin kontaminovaných mykotoxiny
Miroslav Najman