Bc. Vladislav Vondrášek

Bakalářská práce

Nutriční hodnoty tradičních evropských kuchyní

Nutritional value of traditional European cuisines
Anotace:
Anotace V bakalářské práci uvádím, jaký význam mají nutriční hodnoty pro člověka. Provádím komparaci nutričních hodnot jednotlivých jídel. Upozorňuji na možná rizika při nedodržení zdravotně vyvážené kuchyně. Seznamuji, v jakých tradičních jídlech se jednotlivé nutriční hodnoty vyskytují příliš či naopak málo. Nabízím zastoupení některých složek v pokrmech, které je možné orientačně nahradit jinými …více
Abstract:
Annotation In my bachelor's thesis I identify the importance of nutrition for a person; I compare the nutritional values of each dish and point out the possible risk of not complying with a health-balanced cuisine. I draw conclusions as to which traditional foods contain too much or too little of the individual nutritional elements. This part also includes tables listing each traditional dish of the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 11. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/bk9nx/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2019
  • Vedoucí: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
  • Oponent: Dr. Ing. Sylva Skupinová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví