Hana Anderová

Bakalářská práce

Franšíza jako forma podnikání v hotelnictví/gastronomii

Anotace:
V první části své práce se zabývám teoretickou stránkou. Popisuji nejen samotnou historii franchisy a postup jejího vývoje jako jedné z forem podnikání, ale vysvětluji také znaky, formu a druhy franchisového podnikání a průběh zrodu franchisového podniku. Ve druhé části se věnuji již konkrétnímu podniku a tím je Mangaloo freshbar s.r.o., a proces vzniku nového vztahu mezi franchisorem a franchisantem …více
Abstract:
In the first part of my work I present the theoretical aspect. I describe the history of the franchise and the process of its development as a form of business. I also explain te signs, forms and types of the franchise business and the process of establishing a new franchise company. The second part is devoted to the specific company Mangaloo Freshbar Ltd., and to the process of creating new business …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 8. 2013
  • Vedoucí: doc. Ing. Věra Košteková, CSc.
  • Oponent: Ing. Eliška Smotlachová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma