Bc. Eliška PŠENČÍKOVÁ

Master's thesis

Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech.

Food structure optimalization for the ensuring of civilian population nutrition in crisis.
Abstract:
Cílem práce bylo optimalizovat doporučené dávky potravin pro vybrané skupiny civilního obyvatelstva v krizových stavech. Výchozí jídelní lístky byly plánovány pro různé skupiny obyvatelstva na 10 dní. Předpokládaly se 2 formy fyzické zátěže (muži, ženy pracující a nepracující) a dva možné stavy (přítomnost chladírenské techniky a absence chladírenské techniky). Navrhované úpravy spočívaly ve výměně …more
Abstract:
The aim of thesis was to optimise the recommended foodstuffs rations for distinguished groups of civilian population in crisis. The original menus were planned for various groups of population for 10 days. There were assumed two cases of physical exercise (working men and women, not-working men and women) and two situations (with cooling equip-ment and without cooling equipment). Suggested modifications …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 5. 2008
Accessible from:: 19. 5. 2008
Identifier: 8067

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 6. 2008
  • Supervisor: Ing. Helena Kadidlová

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

PŠENČÍKOVÁ, Eliška. Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech.. Zlín, 2008. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 19. 05. 2008

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 19. 5. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.