Výběr postupů sekundárního zpracování pohankových mouk – Adéla Velková
Adéla Velková
Bakalářská práce
Výběr postupů sekundárního zpracování pohankových mouk
Selection of procedures for secondary processing of buckwheat flours
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VELKOVÁ, Adéla. \textit{Výběr postupů sekundárního zpracování pohankových mouk}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/gg3xhv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.