Vývoj stravování středoškolské mládeže mezi lety 1999 až 2011; komparace vybraných nutričních hodnot – Bc. Květuše ROZMAHELOVÁ
Bc. Květuše ROZMAHELOVÁ
Master's thesis
Vývoj stravování středoškolské mládeže mezi lety 1999 až 2011; komparace vybraných nutričních hodnot
Development of High School Catering between 1999 and 2011; Comparison of Selected Nutrient Values
Abstract:
Cílem diplomové práce bylo zjištění vývoje školního stravování středoškolské mládeže mezi lety 1999 až 2011 z hlediska energetické a výživové hodnoty. V teoretické části jsou uvedeny obecné informace o výživových hodnotách. Praktická část obsahuje údaje o množství potravin, které byly předmětem zkoumání a jejich výživovým hodnotám. Násle-dují tabulky a grafy se získanými výsledky. V závěru je uveden …moreAbstract:
The aim of this thesis was to determine the development of secondary school students in school meals between 1999 and 2011 in terms of energy and nutritional value. In the theoretical section provides general information about the nutritional values. The practical part contains data about the amount of food that were under investigation and their nutritional values. The following tables and graphs …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2012
Accessible from:: 21. 5. 2012
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ROZMAHELOVÁ, Květuše. \textit{Vývoj stravování středoškolské mládeže mezi lety 1999 až 2011; komparace vybraných nutričních hodnot}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2012. Available from: https://theses.cz/id/giofp1/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
ROZMAHELOVÁ, Květuše. Vývoj stravování středoškolské mládeže mezi lety 1999 až 2011; komparace vybraných nutričních hodnot. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Theses on a related topic
-
Posouzení energetické a biologické hodnoty stravy žáků ZŠ
Markéta NOVÁ -
Školní stravování z pohledu žáků základní školy
Aneta Petříková -
Naplněnost spotřebního koše ve školním stravování
Kristýna Šťastná -
Zdravý životní styl studentů Středních škol s důrazem na stravování
Pavlína Hoffmannová -
Výživové nároky a současné trendy výživy dospívající mládeže
Libor Marčík -
Výživa březích a laktujících klisen, výživa hříbat
Zlatuše BOSÁKOVÁ -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Výživa po amputaci DKK
Kateřina Zemanová