Bc. Tereza Chovancová

Diplomová práce

Hodnocení vybraných jakostních parametrů u tepelně opracovaných masných výrobků

Evaluation of Selected Quality Parameters in Heat-treated Meat Products
Anotace:
Cílem diplomové práce na téma „Hodnocení vybraných jakostních parametrů u tepelně opracovaných masných výrobků“ bylo v první teoretické části charakterizovat tepelně opracované masné výrobky, suroviny, technologii výroby a detailněji popsat balení výrobků. Dále byly charakterizovány mikroorganismy masa a masných výrobků, způsobující jejich kažení a zkázu, současně byly zohledněny faktory ovlivňující …více
Abstract:
The aim of this diploma thesis „Evaluation of Selected Quality Parameters in Heat-treated Meat Products“ in the theoretical part were characterized heat treated meat products, produciton materials, production technology and description of the products packaging in detail. Furthermore were characterized microorganisms of meat and meat products which cause their destruction and factors influencing their …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta