Hodnocení vybraných jakostních parametrů u tepelně opracovaných masných výrobků – Bc. Tereza Chovancová
Bc. Tereza Chovancová
Master's thesis
Hodnocení vybraných jakostních parametrů u tepelně opracovaných masných výrobků
Evaluation of Selected Quality Parameters in Heat-treated Meat Products
Anotácia:
Cílem diplomové práce na téma „Hodnocení vybraných jakostních parametrů u tepelně opracovaných masných výrobků“ bylo v první teoretické části charakterizovat tepelně opracované masné výrobky, suroviny, technologii výroby a detailněji popsat balení výrobků. Dále byly charakterizovány mikroorganismy masa a masných výrobků, způsobující jejich kažení a zkázu, současně byly zohledněny faktory ovlivňující …viacAbstract:
The aim of this diploma thesis „Evaluation of Selected Quality Parameters in Heat-treated Meat Products“ in the theoretical part were characterized heat treated meat products, produciton materials, production technology and description of the products packaging in detail. Furthermore were characterized microorganisms of meat and meat products which cause their destruction and factors influencing their …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Práce na příbuzné téma
-
Hodnotenie kvality vstupných surovín a ich triedenie pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov.
Mária Horečná -
Mikroorganismy kontaminující tepelně opracované masné výrobky
Tereza Zelinková -
Hodnocení suroviny pro tepelně opracované masné výrobky
Michaela Zoulová -
Zhodnocení jakostních parametrů tepelně opracovaných masných výrobků s přídavkem masa nutrie říční
Nela Tesařová -
Mikroorganismy jako kontaminanty drobných tepelně opracovaných masných výrobků
Pavlína Dočekalová -
Aplikace kolagenu do tepelně opracovaných masných výrobků
Markéta Pirunčíková -
Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
Eliška Knoblochová -
Vliv medvědího česneku na senzorickou jakost tepelně opracovaného masného výrobku
Kateřina Kadlecová