Vliv alternativních forem stravování na udržitelný rozvoj kulturní krajiny – Bc. Kristýna Filová
Bc. Kristýna Filová
Master's thesis
Vliv alternativních forem stravování na udržitelný rozvoj kulturní krajiny
The effects of alternative forms of eating on the sustainable development of the cultural landscape
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá vlivy alternativních forem stravování na udržitelný rozvoj kulturní krajiny. Literární rešerše zahrnuje terminologii související s problematikou udržitelného rozvoje, ale i přehled možných typů stravování, včetně jejich vývoje a historie alternativních forem stravování až po současnost. Následuje srovnání alternativních forem stravování v Evropě a ve světě. V práci byly …moreAbstract:
This thesis deals with the effects of alternative forms of eating on the sustainable development of the cultural landscape. The literature research includes terminology related to the issue of sustainable development, as well as an overview of possible types of eating, including their development and the history of alternative forms of eating to the present. The following is a comparison of alternative …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2021
Thesis defence
- Supervisor: prof. Dr. Ing. Milada Šťastná
- Reader: Igor Kyselka, externi
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
FILOVÁ, Kristýna. \textit{Vliv alternativních forem stravování na udržitelný rozvoj kulturní krajiny}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2021. Available from: https://theses.cz/id/gk5kvb/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / field:
Agricultural Specialization / Agroecology
Theses on a related topic
-
ALTERNATIVE TOURISM AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT IN THE SMALL ISLAND CARIBBEAN CASE STUDY OF DOMINICA, WEST INDIES
Kateřina PROCHÁZKOVÁ -
Udržitelný rozvoj a jeho ekologické souvislosti
Zuzana Svobodová -
Mikrobiální kontaminanty raw potravin a obilných produktů
Kristýna VENGLOVIČOVÁ