Lucie HOSTAČNÁ

Bakalářská práce

Otravy z potravin způsobené mikrooganismy

Food poisoning of microbial origin
Anotace:
Bakalářská práce {\clq},Otravy z potravin způsobené mikroorganismy`` se zabývá problematikou infekční nemoci alimentárního původu, které jsou v České republice nejběžnější a představují tak pro obyvatele ČR největší riziko. Bakalářská práce rozděluje alimentární nákazy podle způsobu přenosu na antroponózy, zoonózy a alimentární intoxikace. Každá nemoc je charakterizována původcem nákazy, zdrojem nákazy …více
Abstract:
Bachelor thesis {\clq},Food poisoning of microbial origin`` is engaged in the question of alimentary infection caused that are most common in the Czech Republic and thus the populations of greatest risk. Bachelor thesis divides alimentary disease according to the mode of transmission to antroponoses, zoonoses and alimentary intoxication. Each illness is characterized by the disease, the source of disease …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2009

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 5. 2009
  • Vedoucí: RNDr. Vlastimil Dohnal, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HOSTAČNÁ, Lucie. Otravy z potravin způsobené mikrooganismy. Ústí nad Labem, 2009. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Přírodovědecká fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 20. 04. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Přírodovědecká fakulta

UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

Přírodovědecká fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie / Toxikologie a analýza škodlivin