Bc. Daniel Banič

Diplomová práce

Návrh gastronomického provozu pizza & pasta s projektovým řešením a rozpočtem

The project of gastronomical establishment pizza & pasta with project solutions and budget
Abstract:
Aim of master's dissertation is the premise focused on Italian cuisine, located in the city of Trnava, Slovak Republic. The work describes and analyzes procedures for establishing the proposed concept of the restaurant.
Abstract:
Cieľ práce je návrh gastronomickej prevádzky zameranej na taliansku kuchyňu, nachádzajúcej sa v meste Trnava, Slovenská republika. Práca opisuje analýzy a postupy na vytvorenie navrhovaného konceptu reštaurácie.
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 9. 2016
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství