Lenka Vorlíčková

Bakalářská práce

Med - výroba, prodej a využití včelích produktů v gastronomii

Honey - Manufacture, Sale and Use of the Bee Products in Gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá medem a jeho roli v gastronomii.Cílem této bakalářské práce je popsat proces zpracování medu a využití včelích produktů v gastronomii.Pomocí osobního dotazování a analýzy primárních i sekundárních dat, práce zjišťuje reálné postavení medu a medových produktů na trhu, jejich dodavatele i cenu.
Abstract:
Bachelor's dissertation focuses on honey and its role in gastronomy.The objective of the work is to introduce the process of making honey and its usage as well as usage of other bee products in gastronomy. Using personal polls and analysis of primary and secondary data, the dissertation detects the real position of honey and honey products on the market, its suppliers and its price.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/sm601/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2018
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Darina Svobodová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze