Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy – Bc. Kristýna NAVRÁTILOVÁ
Bc. Kristýna NAVRÁTILOVÁ
Bakalářská práce
Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy
Application of curcuma in full-fat mustard production
Anotace:
Obchodní řetězce a další obchodní subjekty požadují od výrobců potravin, aby omezili popřípadě úplně zastavili používání syntetických azobarviv při výrobě potravin. Tato bakalářská práce pojednává o využití kurkumy jako přírodního barviva, které se používá při výrobě plnotučné hořčice.Abstract:
The chain stores and the other commercial entities require from food manufacturers to limit or completely stop the use of azo dyes in food production. This thesis deals with the use of turmeric as a natural dye that is used in the full-fat mustard production.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 5. 2010
Identifikátor:
15807
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 6. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
NAVRÁTILOVÁ, Kristýna. Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.