Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy – Bc. Kristýna NAVRÁTILOVÁ
Bc. Kristýna NAVRÁTILOVÁ
Bachelor's thesis
Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy
Application of curcuma in full-fat mustard production
Abstract:
Obchodní řetězce a další obchodní subjekty požadují od výrobců potravin, aby omezili popřípadě úplně zastavili používání syntetických azobarviv při výrobě potravin. Tato bakalářská práce pojednává o využití kurkumy jako přírodního barviva, které se používá při výrobě plnotučné hořčice.Abstract:
The chain stores and the other commercial entities require from food manufacturers to limit or completely stop the use of azo dyes in food production. This thesis deals with the use of turmeric as a natural dye that is used in the full-fat mustard production.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 5. 2010
Identifier:
15807
Thesis defence
- Date of defence: 14. 6. 2010
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
NAVRÁTILOVÁ, Kristýna. Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.