Identifikace potenciálních oblastí vzniku ztrát a odpadu ve vybraném potravinářském oboru – Jan Karas
Jan Karas
Bakalářská práce
Identifikace potenciálních oblastí vzniku ztrát a odpadu ve vybraném potravinářském oboru
The Identification of Potential Areas of Losses and Waste Generation in a Selected Field of the Food Industry
Anotace:
Karas, J. Identifikace potenciálních oblastí vzniku ztrát a odpadu ve vybraném potravinářském oboru. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2018.Cílem této bakalářské práce je identifikovat potenciální oblasti vzniku ztrát a odpadu ve skupině CZ-NACE 10.7 – „Výroba pekařských, cukrářských a jiných moučných výrobků“. V první části práce jsou definovány základní pojmy související s oblastí …víceAbstract:
Karas, J. The Identification of Potential Areas of Losses and Waste Generation in a Selected Field of the Food Industry. Bachelor's thesis. Brno: Mendel University, 2018.The aim of this bachelor's thesis is to identify any potential areas of losses and waste generation in the CZ-NACE 10.7 group – “Manufacture of bakery and farinaceous products”. The first part of the thesis defines basic terms related …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 1. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Marcela Tuzová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KARAS, Jan. \textit{Identifikace potenciálních oblastí vzniku ztrát a~odpadu ve vybraném potravinářském oboru}. Online. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/gnkse0/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management obchodní činnosti
Práce na příbuzné téma
-
Process and technological innovations in logistics and supply chain management of a first-tier supplier in the automotive industry.
Olena Koshelieva -
Proces řízení kvality u výrobce elektronických komponent pro automobilový průmysl
Vladimír Sinkule -
Nové trendy procesního řízení v elektrotechnice
Martin MIKEŠ -
Řízení procesů ve zpracovatelském průmyslu na základě rizik
Lucie Hrbáčková -
Analýza prevence rizik v Neria Industry
Michaela Ondrová -
Reducing food losses and wastes in the cereal sector: an option for strengthening global food security
Adam Tomka -
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO -
Overview of food waste in South American Countries for the last 10 years.
Renata Sarybaeva