Jan Karas

Bakalářská práce

Identifikace potenciálních oblastí vzniku ztrát a odpadu ve vybraném potravinářském oboru

The Identification of Potential Areas of Losses and Waste Generation in a Selected Field of the Food Industry
Anotace:
Karas, J. Identifikace potenciálních oblastí vzniku ztrát a odpadu ve vybraném potravinářském oboru. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2018.Cílem této bakalářské práce je identifikovat potenciální oblasti vzniku ztrát a odpadu ve skupině CZ-NACE 10.7 – „Výroba pekařských, cukrářských a jiných moučných výrobků“. V první části práce jsou definovány základní pojmy související s oblastí …více
Abstract:
Karas, J. The Identification of Potential Areas of Losses and Waste Generation in a Selected Field of the Food Industry. Bachelor's thesis. Brno: Mendel University, 2018.The aim of this bachelor's thesis is to identify any potential areas of losses and waste generation in the CZ-NACE 10.7 group – “Manufacture of bakery and farinaceous products”. The first part of the thesis defines basic terms related …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 1. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Marcela Tuzová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta