Vliv různých skladovacích technik na nutriční parametry vlašských ořechů – Jakub Šimandl
Jakub Šimandl
Bakalářská práce
Vliv různých skladovacích technik na nutriční parametry vlašských ořechů
The influence of storage techniques on walnut nutritional value
Anotace:
Cílem bakalářské práce bylo založení dlouhodobého skladovacího pokusu vlašských ořechů a následné vyhodnocení vlivu skladování na kvalitativní parametry.Literární rešerše zahrnuje poznatky o botanickém zařazení, historii a rozšíření vlašského ořechu. Zejména se pak zabývá jeho nutričními složkami a jejich vlivem na lidský organismus. Vlašské ořechy mají příznivé účinky na lidský organismus, působí …víceAbstract:
The aim of this thesis was establishing a long-term storage experiment of walnuts to evaluate the effect of storage on qualitative parameters.Literary research includes knowledge on botanical classification, history and walnut distribution around the world. It particularly deals with its nutritional components and their influences on the human organisms. Walnuts have beneficial effects on the human …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Nový, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠIMANDL, Jakub. \textit{Vliv různých skladovacích technik na nutriční parametry vlašských ořechů}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/go5peo/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce
Práce na příbuzné téma
-
Obsah tuku a profil mastných kyselin v prsnej svalovine brojlerových kurčiat krmených rôznymi značkami krmných zmesí
Tatiana Ruttkayová -
Profil mastných kyselin v typizaci \kur{Arcobacter}-like species
Eliška Kutáková -
Obsah tuku a profil mastných kyselin v hmyzích produktech
Eliška Kučerová -
Vliv antioxidantů na stabilitu a profil n-3 mastných kyselin v doplňcích stravy
Markéta Blažková -
Výživové manipulace u prasat a jejich vliv na profil mastných kyselin ve vepřovém mase
Kateřina Pašková -
Vliv podílu libové svaloviny na profil mastných kyselin ve vepřovém mase
Pavla Holečková -
Vliv rizikových faktorů na profil mastných kyselin membrán erytrocytů a zánětlivou reakci po implantaci koronárního stentu u nemocných s ischemickou chorobou srdeční
Jiří Handl -
Vliv suplementace Chlorella sp. na profil mastných kyselin kravského mléka
Lenka Dědinová
Název
Vložil
Vloženo
Práva