Ondřej Kučírek

Bakalářská práce

Zaměření podélného profilu turistické trasy Ovčárna - Jelení studánka technologií GNSS

Suvey of the Longitudinal Profile of Turist Footpath Ovčárna – Jelení studánka of GNSS Technology
Anotace:
V této práci se zabývám použitím globálních družicových navigačních systémů při zaměřování podélného profilu. Práce by se dala rozdělit na dvě části. První část je čistě teoretická a popisuje, jaké jsou druhy GNNS a jak fungují. Druhá část je zaměřena na samotné měření a vyhodnocování. Měření bylo provedeno v kopcovitém terénu Jesenických hor. Výsledkem této práce je výkres zaměřovaného profilu.
Abstract:
This paper deals with the use of global satellite navigation systems to target the longitudinal profile. The work could be divided into two parts. The first part is purely theoretical, and describes different types of GNSS and how they work. The second part is focused on measurement and evaluation. The measurements were conducted in the hilly terrain Jeseníky mountains. The result of this work is a …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2011
  • Vedoucí: Jiří Pospíšil
  • Oponent: Lenka Vlčková

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava